Thuisbatterij plaatsen Utrecht: Uw duurzame oplossing

Thuisbatterij laten plaatsen

Solve Techniek heeft recent een SolarEdge Home Battery 48V systeem geplaatst in Utrecht, gecombineerd met de SolarEdge Home Hub omvormer. De klant koos voor een Hub met back-upfunctie, zodat de stroomvoorziening ook bij een stroomuitval gegarandeerd is. Dit systeem is schaalbaar, waardoor meerdere batterijmodules per omvormer gestapeld kunnen worden voor een grotere capaciteit. Bij dit project werden vier modules geplaatst, elk met een capaciteit van 4,6 kWh, afgestemd op het energieverbruik. Deze thuisaccu bestaat uit oplaadbare lithium-ioncellen, vergelijkbaar met die in consumentenelektronica. Voor tussenwoningen bieden we een ander SolarEdge systeem met een enkele thuisbatterij van 9,2 kWh aan.

Geld verdienen met een Thuisbatterij?

Met een thuisbatterij kunt u zonne-energie opslaan zonder omzetverlies. Overtollige energie wordt direct opgeslagen en kan later gebruikt of verkocht worden bij energiegebrek. In combinatie met een dynamisch energiecontract en een slim systeem, verdient u direct geld met uw thuisbatterij. Dit maakt een thuisaccu een waardevolle investering voor elk huishouden.

Voordelen van het SolarEdge thuisbatterijsysteem

De voordelen van het SolarEdge thuisbatterijsysteem zijn legio. De snelle plug-and-play-installatie en de automatische smartphone-configuratie via SetApp zorgen voor gebruiksgemak. Daarnaast biedt het systeem flexibele installatieopties, zowel binnen als buiten, en geeft het real-time inzicht in de batterijprestaties. Deze functies maken het beheren van uw energie eenvoudig en efficiënt.

Is uw woning geschikt voor een thuisbatterij?

Solve Techniek adviseert u graag over de geschiktheid van uw woning voor een thuisbatterij. Aan de hand van uw verbruik en opwekking schetsen wij een totaalbeeld en doen een passende aanbieding voor een thuisbatterijsysteem. De kosten voor aanschaf en installatie variëren van € 7.500,- tot € 10.000,- voor tussenwoningen en kunnen oplopen tot € 30.000,- voor grotere systemen zoals die we recent installeerden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave op maat.
Kies voor een duurzame en efficiënte energieoplossing met een thuisbatterij van Solve Techniek.