Over Solve Techniek

De naam ‘Solve Techniek’ weerspiegelt ons streven om oplossingsgericht te werk te gaan. ‘Solve’ staat voor Solar oftewel Zonnepanelen, Opslagsystemen zoals thuis batterijen en huis accu’s, Laadpalen, Verlichting en Elektra werkzaamheden.

Over Solve Techniek

Solve Techniek, opgericht door Joshua Spelt en Hilbert van Rijn. Het idee is ontstaan uit een gedeelde passie voor duurzame oplossingen zowel binnen als buiten. Wij richten ons op het verduurzamen van zowel woningen, bedrijfspanden, tuinen en bedrijfsterreinen. Het uitgangspunt was helder: door middel van innovatieve technieken en een focus op duurzaamheid willen we bijdragen aan een betere toekomst voor onze klanten en de planeet. Samen vormen Joshua en Hilbert een krachtig team, dat zich onderscheidt door ondernemerschap, creativiteit en een sterke focus op klantgericht denken. Bij Solve Techniek geloven we in het vinden van oplossingen die niet alleen technisch uitmuntend zijn, maar ook aansluiten bij de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. We zien onszelf niet alleen als leveranciers van technologie, maar als partners in het realiseren van een duurzame toekomst voor iedereen

De naam ‘Solve Techniek’

Deze naam weerspiegelt ons streven om oplossingsgericht te werk te gaan. ‘Solve’ staat voor Solar oftewel Zonnepanelen, Opslagsystemen zoals thuis batterijen en huis accu’s, Laadpalen, Verlichting en Elektra werkzaamheden. We geloven dat technologieën zoals zonne-energie, energieopslag en elektrische mobiliteit cruciaal zijn voor het realiseren van een duurzame samenleving, en daarom vormen ze de kern van ons aanbod.

De locatie van Solve Techniek

Met ons bedrijf gevestigd in Houten net onder Utrecht, zijn we centraal verankerd en streven we ernaar om onze klanten te dienen met hoogwaardige, duurzame oplossingen. Bovendien brengen we een schat aan ervaring en expertise mee naar de tafel. Hilbert van Rijn is niet alleen medeoprichter van Solve Techniek, maar ook eigenaar van Van Jaarsveld Tuinen, een gerenommeerd hoveniersbedrijf. Joshua Spelt heeft op zijn beurt veel ervaring in elektrawerkzaamheden, zonnepanelen en verlichting, mede dankzij zijn eerdere bedrijf dat hij samen met zijn vader runde.

Hoe gaat Solve Techniek te werk?

Elk project bij Solve Techniek begint met een persoonlijke advies. Hier luisteren wij naar uw specifieke behoeften en wensen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt voorstel te maken dat perfect aansluit bij uw verwachtingen. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die servicegericht zijn en graag voor het beste resultaat zorgen. Bij Solve Techniek zetten we ons volledig in voor de tevredenheid van onze klanten. Na de oplevering blijven wij beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten. Onze klantenservice zorgt ervoor dat onze klanten volledig tevreden zijn en blijven over de geleverde oplossingen.

Neem hiervoor contact met ons op en vraag meer informatie aan.